Bermondsey Artists Studio,  London SE1



Workspace and adjoing WC and shower.
Location:            London, UK
Sector:
               Commercial
Client:
                Private
Cost:
                   Confidential
Status:
               Complete

Bermondsey Artists Studio is a B1 Commercial Space in the heart of the Bermondsey Street Conservation Area, Southwark, London. The main double height studio space is focused on a large north facing rooflight. The interiors both walls and rubber floor were designed as a neutral pallet contrasted with black ironmongery.

Awards

RICS Award - Residential Refurbishment Award [Highly Commended / Special Prize]
RIBA London Regions Award 2017 [Shortlisted]
Sunday Times British Home Awards [Winner]

Architect:                      Hampson Williams Ltd  
Main Contractor:         Cityline Construction
CLT Contractor:           Eurban
Structural engineer:   Webb Yates
Approved inspector:   MLM Building Control
M&E consultants:        ENG Design
Photography:                Agnese Sanvito

Completed by Elena Thatcher working as a Project Architect at Hampson Williams.



Return to Projects / Home



All contents © Other Studio Architects 2020, except where noted.