Green Room

Location:             London, UK
Programme:
      Residential 
Cost:
                     Confidential
Status:
                Completed
Client:
                 Private Developer
Architects:
          Hampson Williams Architecture

Awards
**RICS Award - Residential [Runner-up]**
**RIBA Regional Award 2017 [Shortlisted]**
**Sunday Times British Home Awards [Winner]**
**RIBA Regional Award 2016 [Shortlisted]**
The project included Interior design for a roof extension located within the Bermondsey Street Conservation Area, London Borough of Southwark.

The project utilised Cross Laminated Timber as a lightweight solution for the main structure, leaving it exposed internally, offering a warmth and contrast to the planes created by the white plastered walls and green rubber floor.

Undertaken by Elena Thatcher working as an Associate Director at Hampson Williams Architecture




All contents © Other Studio Architects 2020, except where noted.